Hoe werk ik

Eerste kennismaking:

Ik begin met een telefonisch contact. Tijdens dit gesprek zullen we enige tijd besteden aan jouw vraag en/of wens en wat je zou willen bereiken als einddoel. Mocht je tijdens dit gesprek al vragen en/of opmerkingen hebben dan zal ik trachten die tijdens dit gesprek zo veel mogelijk te beantwoorden. Het is belangrijk dat we wederzijds vertrouwen ervaren om verder te gaan. Het telefonisch gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

 

Na het telefonisch gesprek gaan we een afspraak inboeken voor de eerste sessie. Ik zal je vragen via de website een webformulier in te vullen zodat we duidelijk hebben waar we aan gaan werken.

 

De sessies:

Elk sessie is anders en daardoor verschilt het aantal behandelingen uiteraard per cliënt. Een gemiddelde sessie duurt circa 1 tot 1,5 uur inclusief voor- en nagesprek. De technieken die ik gebruik worden steeds in overleg gedaan. Er geldt een minimum van 3 behandelsessies en zoals gezegd is het definitieve aantal uiteraard afhankelijk van waar we aan moeten werken. De behandelfrequentie is afhankelijk van de aard van de klacht. In het begin van de therapie zullen de afspraken elkaar sneller opvolgen omdat er iets gestart moet worden. Is de therapie op gang, dan is het mogelijk meer tijd te plannen tussen de afspraken.

 

Vertrouwelijkheid:

Vanzelfsprekend is alles wat er tijdens de sessies besproken wordt strikt vertrouwelijk en valt onder het beroepsgeheim en de erecode van de therapeut. Wederzijds vertrouwen en respect zijn belangrijk voor een succesvolle therapie. Dat betekent dat er een gelijkwaardige relatie is tussen jou en de therapeut. Iedereen heeft daarin zijn / haar eigen verantwoordelijkheid.

 

Betaling:

Voor aanvang van de sessie zal ik een factuur naar je sturen en dient de betaling zoals overeengekomen voldaan te zijn.