Waar staat Brein&Beauty voor?

 

Brein&Beauty houdt zich bezig met het terugvinden of verder ontwikkelen van je innerlijke rust en/of uiterlijke schoonheid.

Brein richt zich voornamelijk op de innerlijke kant van de mens; hier vallen onder andere Hypnotherapie, Acces Bars en het geven van Healing en Coaching.  

Beauty staat voor de uiterlijke kant van de mens waar visagie, kleurologie en styling een belangrijke rol van betekenis kunnen spelen.

Met dit unieke Brein&Beauty totaalpakket kan ik je helpen tijdens elke fase van je leven.

 

 

Carolien

Passie en motivatie

Mijn passie en intrinsieke motivatie bestaat eruit dat ik JOU wil helpen bij het terugvinden of verder ontwikkelen van jouw innerlijke rust en/of uiterlijke schoonheid van jezelf. Ik kan je helpen zodat je een leven gaat leiden waarin je gelukkig en blij bent, ruimte creëert in je hoofd, vrij bent van angsten en waarbij JIJ jezelf de kans geeft vol vertrouwen in het leven te gaan staan. Leven met belemmeringen zoals onzekerheid, geen zelfliefde of andere negatieve gedachten is iets waarmee je niet moet willen leven. 

 

Tijdens mijn behandelingen zal je merken dat ik oprecht geïnteresseerd ben in jou, wat er in je leven speelt en wat jouw drijfveer is. Ik zal veel vragen stellen en vooral ook goed naar je luisteren wat je allemaal te vertellen hebt. Hoe meer informatie hoe sneller en directer ik aan de slag met je kan.  

 

Als je alles van te voren weet dan zijn keuzes en beslissingen wellicht makkelijker te maken. In mijn leven zijn er gebeurtenissen op mijn pad gekomen waar ik toen niet altijd raad mee wist. Maar door het met een positieve energie en onbevangenheid te ervaren heb ik veel geleerd en gekozen voor het leven! Als moeder van twee volwassen kinderen heb ik in de afgelopen jaren door vallen en opstaan dingen meegemaakt die mij gevormd hebben tot wie ik nu ben. En daar ben ik trots op. Een van de dingen die ik heb ontdekt is dat ik trouw moet zijn aan mezelf en dat ik echt goed ben zoals ik ben. Dat ik niet over mijn grenzen heen moet gaan om zorg te dragen voor een ander of dat ik de keuzes die ik moet maken om goed voor mezelf te zorgen bij een ander neerleg. Door de zoektocht naar mijn eigen kracht vond ik mijn passie. Mensen begeleiden op het gebied van hun innerlijke en uiterlijke schoonheden.

Mijn jarenlange (leidinggevende) ervaring in de parfumerie waar ik klanten heb mogen begeleiden met hun uiterlijke gezichtsverzorging, collega's heb mogen coachen en trainen in hun productkennis en klantbenadering heeft mij enorm geholpen in mijn ontdekking tot wie ik ben en waar ik trots op ben als persoon. Tijdens het leven heb ik mij persoonlijk ontwikkeld op verschillende gebieden zoals het mediumschap, healing, hypnotherapie, coachen en begeleiden van mensen in hun ontwikkeling. Wat ik gedurende de jaren heb geleerd is dat luisteren één van mijn sterke punten is waardoor ik de terugkoppeling kan maken in wat er nodig is op dat moment.

 

Aanmelden kan telefonisch of per e-mail. Als je het contactformulier invult, neem ik contact met je op en plannen we eventueel een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je hebt geen verwijsbrief nodig.