stress, burn-out en depressie

Stress, burn-out en depressie

We zijn in een rare, onzekere tijd beland door het Corona virus (Covid-19). Door deze periode van onzekerheid, angst en spanning zijn veel mensen in stressvolle situaties beland.

Het kan ook zijn dat er gebeurtenissen uit het verleden (onbewust) naar boven komen drijven, die zich nu uiten in fysieke, emotionele of psychische klachten. 

Wil je uit deze neerwaartse spiraal komen, je gelukkig en fijn in je vel voelen en terug naar een persoon die goed in zijn vel zit? Dat kan met directe hypnose

zelfvertrouwen en zelfbeeld

Zelfvertrouwen en zelfbeeld

Vertrouw weer op jezelf! Jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld kunnen door veel factoren verminderd worden. Bijvoorbeeld door pesten, angsten, sociale druk of hoe je naar jezelf kijkt. Laat je hier niet langer door leiden. Laat het los en kom weer in je kracht!

alergieen

Allergieën

Veel allergieën worden geboren in je brein als gevolg van een overdreven reactie van het immuunsysteem. Met als gevolg dat het lichaam dan reageert met klachten als; niezen, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree, etc. Vaak is een allergie in zeer korte tijd ontwikkeld. En gelukkig is het brein ook in staat om in zeer korte tijd weer vaarwel te zeggen tegen deze allergie. Enkele voorbeelden van allergieën waarvoor hypnotherapie veel wordt ingezet zijn; allergie voor huisdieren, huisstofmijt en insecten gif. Maar ook allergie voor verzorgingsproducten zoals bijvoorbeeld zeep of een bepaalde parfum. Voedselallergie, zoals gluten, melk, vruchten, noten etc.

Gezond gewicht

Gezond gewicht

Wil jij afvallen maar lukt het je zelf niet. Heb je al veel geprobeerd en steeds als je stopt val je weer terug in je oude patronen? Vind je een medische ingreep zoals een maagband spannend? Bereik jouw gezonde gewicht door middel van directe hypnose. Kies voor een gewicht reductie of een virtuele maagband ondersteund met de nodige behandelingen.

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Stoppen met roken blijkt niet gemakkelijk te zijn. Nicotinepleisters, e-sigaretten of medicatie beloven je te helpen met een gewoonte waar je zelf niet mee op kunt houden. Er is echter een reden waarom stoppen met roken je niet lukt. Roken is in de meeste gevallen een oncontroleerbare drang, die puur op wilskracht slechts kort te weerstaan is. 

Stoppen met roken is met hypnose niet alleen mogelijk, het is zelfs makkelijk. Na een enkele sessie zal je behoefte om te roken al drastisch afgenomen zijn en 95% van de rokers zijn binnen 3 hypnotherapie sessies gestopt met roken. Met hypnose gaan we aan de behoeften en/of emotie van roken werken zodat het aangeleerde gedrag verdwijnt. 

Angsten en Fobieen

Angsten en fobieën

Wil jij van een angst of fobie af?

Er zijn veel mensen die een bepaalde angst of fobie hebben. Sommige daarvan zijn slechts een beetje lastig, maar andere zijn sterk aanwezig. Zij kunnen dan een belemmering in het dagelijks leven zijn. Angsten kunnen zomaar ontstaan. Het positieve is dat ze ook weer ongedaan gemaakt kunnen worden. Blijf niet langer rondlopen met jouw angst en maak een afspraak.