Klanttevredenheid

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
een maand geleden

Carolien omschrijf ik als een puur, lief, wijs en behulpzaam persoon. Ze heeft mij enorm geholpen met de struggels die ik overhield na mij in scheiding. Deze zaten mij nog wel eens dwars in mijn nieuwe relatie. Door de inzichten die ze mij gaf, de spiegel die ze me voorhield en door de healing die ze mij heeft gegeven, ben ik meer van mezelf gaan houden.
Ik zou het een ieder aanraden om met deze prachtige persoonlijkheid aan de slag te gaan, ze heeft enorme mensenkennis en is zeer kundig in wat ze doet.

Dank voor alles lieve Carolien! X

Tamara Stoet
2 jaar geleden

Na twee jaar therapie te hebben gehad en mij vooral hebben laten leiden door het hoofd merkt ik dat ik terug naar mijn gevoel moest. Met Carolien het gesprek aangegaan over mijn angststoornis en onzekerheid over mezelf. Een paar sessies later heb ik het gevoel dat ik meer met Carolien heb bereikt dan ooit met de psycholoog. Ik raad de hypnotherapie aan iedereen aan. Buiten de technieken is Carolien een ontzettend fijn mens en voelde ik mij direct op mijn gemak bij haar. Ze stelde me gerust en gaat liefdevol met je om maar laat ook een goeie spiegel zien.

Annekee
2 jaar geleden

De sessies met Caroline hebben me inzicht gegeven in mezelf en mijn eigen proces. Caroline biedt veiligheid en is daardoor behulpzaam met haar methodes bij je groei en vooruitgang.

Sanne Jacobs
2 jaar geleden

Ik heb zo een bijzonder moment meegemaakt onder hypnose, wat mijn leveren echt heeft veranderd, in positieve zin!

Jessica
2 jaar geleden

Graag zou ik iedereen de hulp die Carolien je kan bieden aanbevelen. Liefdevol, enthousiast en professioneel. Ze helpt je met het vinden van de rust om jezelf te kunnen helpen. Houd je de juiste spiegels voor en met haar bijzondere gaven is ze altijd de juiste frequentie.

Dankjewel lieve Carolien, je helpt me op weg naar de juiste weg. Liefs, Jessica

Roza
3 jaar geleden

Superblij dat ik de coaching sessies bij je heb gevolgd, fijn dat wat ik bij je geleerd heb ook meteen toepasbaar was en zichtbaar effect geeft. Je bent een super betrouwbare lieve vrouw die precies de juiste prikkels weet te raken waar je in vastloopt. Ik zou dit aanraden aan iedereen die dit nodig heeft.

Groetjes Roza