Healy

Healing

Tijdens een healing sessie maak ik gebruik van een uniek medisch instrument; de Healy. Om te weten wat de functie van de Healy is, moeten we kijken naar hoe ons lichaam functioneert.

Alles in ons lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Worden deze frequenties verstoord, dan ontstaat er een disbalans in ons lichaam. Hierdoor wordt de functie van een cel, weefsel of orgaan verminderd. Nu zit ons lichaam gelukkig slim in elkaar. Wanneer iets niet 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Nadeel is wel dat dit erg veel energie kost en voor stress zorgt. Dit uit zich in een lage weerstand, vage pijn, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen, etc.

De Healy heeft een aantal frequentie programma’s, die jouw lichaam kunnen helpen bij het afstemmen op en het herstellen van de juiste frequentie. Je kan dit vergelijken met een radio. Wanneer een radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Met de Healy lossen we dit op door de juiste frequenties aan te bieden aan je lichaam. De verstoorde frequenties in je lichaam lopen hiermee op een gegeven moment synchroon. Je lichaam komt terug in balans en het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd.

 

Naast het herstellen van de frequenties in je lichaam geeft de Healy ook inzicht in wat er in een lichaam is verstoord. Daarom maak ik bij Brein&Beauty vaak gebruik van de Healy.

 

Healy is een medisch apparaat.

De Healy is de kersverse mini-versie van de Timewaver, een bio resonantie-apparaat dat al 15 jaar gebruikt wordt door therapeuten en in ziekenhuizen. Om deze techniek beschikbaar te maken voor een breder publiek, ontwikkelden Markus Schmieke – ex-monnik en natuurkundige – en Nuno Nina – een portugese therapeut – de Healy.  De Healy is een gecertificeerd medisch product waarvan de volgende behandelingen officieel zijn erkend: de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.
Healy is ook in te zetten bij tal van andere aandoeningen; denk aan rust, balans, concentratie, zelfvertrouwen, conditie, hormonen en leeftijdsgebonden ongemakken. Deze toepassingen worden echter niet erkend door de reguliere geneeskunde.

De ontwikkeling van Healy, het testen en voorbereidend werk voor de goedkeuring als medisch apparaat en de productie hebben volledig in Duitsland plaats gevonden. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat, een kwaliteitsproduct dat voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.