Medium

Brein&Beauty biedt je een bijzonder manier van coaching. Naast coach is  Carolien, de oprichtster van Brein&Beauty', ook een medium. Ze kan hierdoor sneller je problemen doorgronden en je hiermee helpen.


Wat is en doet een medium eigenlijk?

Een medium brengt een boodschap over of helpt je als je vastloopt in je leven en richting zoekt. Een medium werkt met ‘energie’, trillende deeltjes waaruit alles is opgebouwd en die overal om ons heen aanwezig zijn. Sommige dingen, zoals mensen en voorwerpen, zijn te zien. Andere, zoals emoties, een aura-veld, overleden dierbaren, zijn dat niet maar zijn wel te voelen. Dit doe je met je intuïtie.  

Een van Carolien’s talenten is dat zij overleden dierbaren dichterbij kan halen en een stem kan geven. Als medium is Carolien getraind om te luisteren, in te leven en te voelen naar wat er zich nu afspeelt in je leven. In je auraveld staat vanaf je geboorte tot nu beschreven wat er in je leven is gebeurd. Sommige gebeurtenissen in je leven die nog niet zijn verwerkt, kunnen ondersteuning gebruiken waarbij een medium je een handvat kan aanreiken. Vooral omdat we vandaag de dag leven vanuit het hoofd en soms vergeten te luisteren naar wat ons buikgevoel(intuïtie) zegt.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

Tijdens een 1-op-1 sessie kunnen we samen kijken naar wat jij nodig hebt. Dit kan intuïtief of via communicatie met een overleden dierbare. Het is ook mogelijk om in groepsverband een demonstratie avond te organiseren. Waarbij Carolien samen met haar collega Diana Stoet jullie dierbaren een stem geef, die vooral kan dienen als steun en liefde.

 

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch of per e-mail. Als je het contactformulier invult, neem ik contact met je op om een vrijblijvend oriënterend gesprek te maken. Je hebt geen verwijsbrief nodig.