Met ons 'Brein' hulpprogramma werk ik samen aan jouw innerlijk. Ik doe dit met Hypnotherapie , Access bars  en met het geven van Healing & Coaching . Bij Healing maak ik vaak gebruik van een uniek medisch instrument 'de Healy'. Uniek aan Coaching is dat Carolien, de oprichtster van Brein&Beauty', een medium is en hierdoor je problemen snel kan doorgronden en je sneller kan helpen. 

Met deze hulpvragen kan je onder andere bij ons terecht:

 

Zorg voor rust in je hoofd
Wij leven in een rare, onzekere tijd door het Corona virus. Door deze periode van onzekerheid, angst en spanning hebben veel mensen last van stress, depressie of zelfs van een burn-out. 

Of merk je dat gebeurtenissen uit het verleden onbewust naar boven komen drijven. En heb je hierdoor fysieke, emotionele of psychische klachten? Ik laat je graag weer tot rust komen. 

 'Meer weten' 

 

Zelfbeeld en zelfvertrouwen
Een negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen kunnen ontstaan door tal van factoren. Bijvoorbeeld door pesterijen, angsten, sociale druk en/of hoe je naar jezelf kijkt. Laat je niet door deze negatieve energie leiden. Brein&Beauty helpt je weer in jouw kracht!

Tip: Kijk ook eens naar 'Beauty', naar hoe je met ons kleur- en make-up advies meer in je kracht kan komen te staan. 

 'Meer weten' 

 

Allergieën
Veel allergieën ontstaan in je brein als gevolg van een overdreven reactie van het immuunsysteem. Je lichaam reageert in zo'n geval met klachten als niezen, tranende ogen, jeuk, benauwdheid, diarree, etc. 

Een allergie kan zich in zeer korte tijd ontwikkelen. Gelukkig kan het brein ook die allergie weer snel tegengaan. Met Hypnotherapie en de Healy, een uniek medisch instrument, help ik je brein een handje en ben je snel van je klachten af.

 'Meer weten' 

 

Gezond gewicht
Wil jij afvallen, maar lukt dit je zelf niet? En vind je een medische ingreep zoals een maagband spannend? 

Bij Brein&Beauty kan je gezonde gewicht bereiken door hypnotherapie . Je hebt de keuze uit een gewichtsreductie of een virtuele maagband, ondersteund met de nodige behandelingen.

 'Meer weten'

 

Stoppen met roken
Er is een reden waarom stoppen met roken niet altijd lukt. Roken is vaak een oncontroleerbare drang, die puur op wilskracht slechts kort te weerstaan is. 

Bij Brein&Beauty kan je onder hypnose stoppen met roken. Na één sessie zal je behoefte om te roken al enorm zijn afgenomen. 95% van de rokers is binnen 3 hypnotherapie sessies gestopt. Deze therapie is zo effectief omdat je onder hypnose iets doet aan je rookbehoefte en/of emotie. Het aangeleerde gedrag verdwijnt hierdoor veel makkelijker. 

 'Meer weten' 

 

Angsten en fobieën
Er zijn veel mensen die een bepaalde angst of fobie hebben. Van sommige angsten heb je een beetje last, andere kunnen sterk aanwezig zijn en je dagelijkse leven belemmeren. 

Angsten kunnen zomaar ontstaan. Het positieve is dat ze ook weer snel ongedaan kunnen worden gemaakt. Blijf niet langer rondlopen met jouw angst en laat Brein&Beauty je helpen.

 'Meer weten'

 

B

 

Aanmelden kan telefonisch of per e-mail. Als je het contactformulier invult, neem ik contact met je op en plannen we eventueel een vrijblijvend oriënterend gesprek. Je hebt geen verwijsbrief nodig.